Om oss

Krigsvoll AS er importør/grossist av verktøy, maskiner og produkter for hjem/hus/hytte og fritid. Leverandør av utstyr for nød- og reservekraft fra 10 kVA til 2500 KVA. Leverandør av komplette anlegg av smøre- og oljeutstyr. Krigsvoll AS går under betegnelsen Business to Business grossist, derfor selger vi kun via våre forhandlere.

Krigsvoll Engros

Krigsvoll AS er en importør/grossist av verktøy, maskiner og produkter for hjem/hus/hytte og fritid. Vi har siden starten i 1972 levert varer til forhandlere over hele landet. Siden 1995 har vi også solgt varer til forhandlere på det svenske markedet.

Vårt produktspekter består av egne varemerker, Gebe, Best Tools, Pro, Worklite, GSA og Fixxer, samt importerte merkevarer som Telwin, Chamberlain, Kipor, Lavor, Senco og Tactix. I tillegg fører vi et bredt spekter fra mange anerkjente merkevareleverandører som Bahco, Hultafors, Fiskars, 3M, Hey'di, Flexit, Jordan, Philips, CTEK, Tec7, Gardena og Landmann.


Krigsvoll Nød-/reservestrøm

Hva er reservekraft?

Reservekraft brukes som alternativ forsyning av strøm til sykehjem, industriell produksjon, butikker, bensinstasjoner, anlegg, søppelhåndtering, belysning og strømtilførsel til konserter og idrettsarrangement osv. Økende mengde ekstremvær og større krav til sikker strømforsyning er med å gjøre reservekraft og nødstrøm mere utbredt.

Krigsvoll AS har lang erfaring med å prosjektere, montere og følge opp kritiske kraftinstallasjoner. Du er trygg hos oss.

Hva er nødstrøm?  Nødstrøm - når hvert sekund teller

På operasjonssalen. Full konsentrasjon. Alt blir mørkt. Alt blir stille. På få sekund starter strømaggregatet opp og trygger liv.

Med nødstrøm fra Krigsvoll AS er du trygg i kritiske situasjoner. Nødstrøm gjeld i situasjoner der bortfall av strømtilførsel vil utgjøre fare for liv og helse. (definert i NEK400:2014) Her gjelder strenge krav for blant anna minimumstid for strømleveranse etter oppstart av aggregat.


Krigsvoll Smøre- og oljeutstyr


• Anerkjente produkter som er solgt i det norske markedet i over 30 år

• Din leverandør av kjente merkevarer innen distribusjon av olje, spylervæske, frostvæske, vann, AD Blue og trykkluft.

• Norges mest solgte olje kontroll system for håndtering av væsker i bilverksted

• Vi leverer komplette anlegg

• Service- og vedlikeholdsavtaler gir forutsigbare kostnader - vi gir deg pris på serviceavtale som er din sikkerhet mot driftsstans.

• Vårt team -med bred kompetanse - alltid klar til innsats!

• Skap en enda bedre hverdag med utstyr som forenkler jobben


Service

Et serviceverksted med kvalifiserte mekanikere, samt delelager med mer enn 4.000 forskjellige artikler gjør at vi kan utføre reprasjoner og service på tyngre produkter.


Miljø

Vi tar miljøansvar samtidig som vi oppfyller de krav som vår type virksomhet er stilt ovenfor.

Vårt hovedkontor og lager er samlet på Heimdal, 10 km sør for Trondheim.

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS