Nød-/reservestrømKrigsvoll AS er en leverandør av utstyr for nød- og reservekraft fra 10 kVA til 2500 KVA. Vi kan levere strømaggregater for de fleste formål med manuell eller helautomatisk drift, stasjonære eller mobile og vi forhandler strømaggregater i hele Norge med eget serviceverksted og reservedelslager tilgjengelig. Vi tar oss av prosjektering, montering, idriftsetting samt vedlikehold i form av årlig serviceavtale.

 

Mer enn 40 års erfaring i bransjen har gitt vår organisasjon mye kunnskap om strømaggregater. Vi legger stor vekt på kvalitet, sikkerhet og funksjonalitet, og vår fleksibilitet og vilje til å finne løsninger som våre kunder blir fornøyde med gjør oss til en trygg og god samarbeidspartner. Det vil si at du som kunde får et komplett skreddersydd anlegg med oppfølging i ettertid til markedets beste pris.

 

Hva er ditt behov?

Kartlegging av den enkelte kundens behov er en viktig del av vårt arbeid. Da er det vanlig å kategorisere behovene for strøm i reservekraft, nødstrøm og fast forsyning.

Reservekraft er akkurat det ordet forteller oss; en alternativ strømkilde som man har i reserve. Typisk for denne kundegruppen er at et evt. bortfall i den fast strømtilførselen ikke utgjør fare for liv og helse. Allikevel vil et slikt bortfall gi store og uønskede konsekvenser. Dette kan være industri, bondegårder, nærigsmiddelbedrifter, butikker, bensinstasjoner, søppelhåndtering, konsertarrangører, idrettsarrangementer o.l.

Nødstrøm er en kategori hvor et bortfall av den fast strømtilførselen vil føre til situasjoner hvor det er fare for liv og helse. Her snakker vi om sykehus, sykehjem, aldershjem o.l. hvor det er strenge krav til strømleveranse og krav om minimumstid for strømleveranse ved oppstart av aggregat.

Fast forsyning av strøm er en selvfølge for de aller fleste i Norge. Man skal imidlertid ikke lete lenge for å finne områder hvor det ikke er mulig å sørge for fast forsyning av strøm. Det kan også være områder hvor det fysisk er mulig, men for kostbart å legge opp fast strømforsyning. I slike tilfeller er strømaggregat en god og rimelig løsning på problemet.

 Kort om Tecnogen:

20 år erfaring med utvikling og produksjon av strømaggregat

Årlig produksjonskapasitet på over 35.000 enheter

Distribuerer sine produkter til mer enn 50 land over hele verden

3 fabrikker med total areale på over 90.000 m²

Kontorer i Italia, Storbritania, Tyskland og Singapore

Leveres med motorer fra de meste anerkjente leverandørene i verden.


 

Kataloger og brosjyrer fra Tecnogen

Her kan du laste ned kataloger og brosjyrer fra TecnogenFirmapresentasjon Tecnogen

Hovedkatalog Tecnogen Evolution

Hovedkatalog Tecnogen Selection

Enermax-serien

FusteQ-serien

EventMaster-serien

Lysmaster HT-serien

Lysmaster HL-serien 
Jan Ketil Berg

Henrik Storsve

Rune Gyløien

Salgsjef Salg/Teknisk Prosjektering
Telefon: 915 15 062 Telefon: 991 62 823 Telefon: 466 47 710
Epost: jan.ketil.berg@krigsvoll.no Epost: henrik.storsve@krigsvoll.no Epost: rune.gyloien@krigsvoll.no

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS