Hagestell - jord, plenfrø og gjødsel

Hagestell - jord, plenfrø og gjødsel

Se vårt nye sortiment på hagestell; plenfrøblandinger, jord, gjødsel, og bark

Plenfrøblandinger


Plenfrø som etablerer seg raskt og sikkert. Tåler slitasje. Innhold: Rødsvingel og raigras.
Vareinformasjon

Plenfrø Sport 1kg

Plenfrø som etablerer seg raskt og sikkert. Tåler slitasje. 1 kg rekker til 50-60 m2

 

Plantejord

Haga plantejord 40 liter

Til planting og jordforbedring utendørs.

 

Green Viking plantejord Polar 40 liter

Green Viking Polar blomsterjord er en god norskprodusert plantejord tilsatt fullgjødsel og kalk. Velegnet til prikling og potting, i balkongkasser og urner, i grønnsakshagen og til blomsterbedet.

 

Jordforbedring

Weibulls hagegjødsel 8.5 kg

En velbalansert, klorfri gjødsel til de fleste planter i hagen. Gir frodige planter med grønne blader. Forbedrer plantenes evne til å ta opp næring. Styrker plantenes motstandskraft mot sykdommer. Næringsinnhold: NPK 9-4-14 (med mikronæring)

 

Green Viking hagegjødsel 7 kg

Green Viking hagegjødsel er en velbalansert og klorfri gjødsel. Kan brukes til de fleste planter i hagen. Bidrar til å øke plantenes motstandskraft og gir friske farger, rik avling og frodig blomstring.

Bayer Garden hagegjødsel Trim blå 3.5 kg

Trim blå er en samgranulert grunngjødsel som inneholder de nødvendige makro- og mikronæringsstoffer plantene trenger for god vekst og utvikling. Den er klorfri og kan derfor anbefales til alle hagens vekster som prydvekster, grønnsaker, frukt og bær.


Green Viking plengjødsel 7 kg

Green Viking plengjødsel er mineralgjødsel med mikronæring. Gir en tettere og grønnere plen med forbedret evne til å ta opp næring og økt motstandskraft mot sykdommer. NPK 21-4-7

 


Weibulls plengjødsel 8.5 kg

Weibulls plengjødsel bidrat til å gir en tettere og grønnere plen med forbedret evne til å ta opp næring og økt motstandskraft mot sykdommer. NPK 21-4-7

 


Bayer Garden plengjødsel Trim 8.75 kg

Klorfattig plengjødsel utviklet spesielt til gressplenen. Plengjødslingen gir en langsomt voksende og slitesterk plen med et dyptgående rotnett. Dette reduserer dannelsen av mose og gjør plenen tørketolerant. Produktet er særlig egnet til plener med akutt næringsmangel, da det opptas hurtig i plantene.

 

©Copyrights Krigsvoll AS Powered by WebOn AS